Advertentie

Microsoft Teams voor Mac

 • Gratis

 • In Nederlands
 • V 4.19.0
 • 3.7

  (308)

Softonic-recensie

Gratis communicatie-app voor Microsoft Office

Microsoft Teams is een gratis communicatiesoftware waarmee u gemakkelijk kunt chatten en bellen met collega's. Deze app voor videoconferenties, ontwikkeld door Microsoft, is een uniform samenwerkingsplatform dat onder meer werkplekchats, videovergaderingen en bestandsopslag biedt. Microsoft Teams is ontworpen om te worden geïntegreerd met Office 365 en de functies ervan. Het is directe concurrent van Slack en is de bijgewerkte versie van Skype voor Bedrijven . Dit programma is beschikbaar op zowel pc als mobiele apparaten om aan uw levensstijl en werkroutine tegemoet te komen.

Opgewaardeerd Skype

Net als bij andere communicatie-apps, stelt Microsoft Teams verschillende groepen in staat om samen te komen via een specifieke link of uitnodiging die is verzonden door een teambeheerder of eigenaar. Zo vind je elk lid gemakkelijk terug in één kanaal. Het programma kan zowel voor uw bedrijf als voor uw school worden gebruikt. Teams waarmee schoolbeheerders en docenten specifieke teams kunnen opzetten voor klassen, professionele leergemeenschappen en personeelsleden. De belangrijkste kenmerken zijn chatberichten en videogesprekken . Het menu aan de linkerkant van het lint geeft activiteit, chat, teams, vergaderingen, bestanden en uw profiel weer.

Activiteit toont alle meldingen van uw team of chatrooms. Ondertussen toont Chat je recente gesprekken met je contacten of groepen en alle mensen die je aandacht vragen. U kunt hier de gebruikelijke berichtenfuncties uitvoeren, zoals live chatten, emoji's, stickers en GIF's verzenden en afbeeldingen en bestanden bijvoegen. U kunt zowel privéberichten sturen met één persoon als een groepschat voor samenwerking. De sectie Teams bevat alle kanalen die betrekking hebben op uw organisatie en kan worden gebruikt om verschillende afdelingen en dergelijke te organiseren.

Voor de oproepen beschikt u over Voice over IP (VoIP) en videoconferencing , evenals het bellen van telefoonnummers. Je kunt alleen audio en scherm delen kiezen als je iets wilt demonstreren. Vergaderingen kunnen van tevoren worden gepland en daar is zelfs een plug-in voor Outlook voor. Op het tabblad Bestanden daarentegen kan iedereen in realtime bestanden openen en eraan werken . Microsoft Teams kan worden geïntegreerd met andere apps dan de Office-suite, zodat u met deze software kunt profiteren van services van derden en apps op maat.

VOOR

 • Gemakkelijke samenwerking met collega's
 • Biedt een breed scala aan online gesprekken
 • Integreert met niet-Office-apps
 • Vrij

TEGEN

 • Alleen toegankelijk met een Microsoft-account

Oudere versies

Ook beschikbaar voor andere besturingssystemen

Programma is beschikbaar in andere talen


Microsoft Teams voor Mac

 • Gratis

 • In Nederlands
 • V 4.19.0
 • 3.7

  (308)

Beoordelingen about Microsoft Teams

Heeft u geprobeerd Microsoft Teams? Wees de eerste om uw mening te verlaten!


Advertentie

Verken Apps

Advertentie

De wetten inzake het gebruik van software verschilt per land. We moedigen het gebruik van dit programma niet aan of keuren het niet goed als het in strijd is met deze wetten. Softonic kan een vergoeding ontvangen als u klikt op een link of één van de producten aanschaft die hier worden weergegeven.